Logo Groningen Werkt Slim

GRONINGEN BEREIKBAAR

Groningen Bereikbaar e-cargobike | Groningen Werkt Slim
Logo Groningen Bereikbaar | Groningen Werkt Slim | duurzaamheid Groningen


Voor bedrijven, medewerkers en klanten is het belangrijk dat de stad Groningen goed bereikbaar is. Het platform Groningen Bereikbaar informeert over ontwikkelingen op het gebied van bereikbaarheid. En over duurzame mogelijkheden als cargo e-bikes, speed pedelec, filevrije routes en park & bike-acties. Er zijn duurzame wegen naar een bereikbaar Groningen.Om Groningen nog beter bereikbaar te maken, helpt Groningen Bereikbaar reizigers ook om slimmer te reizen. Zo zijn er verschillende acties waar reizigers of bedrijven gebruik van kunnen maken.


Elektrische fietsen
Zo is er een actie ter promotie van elektrisch fietsen:

PROBEER NU VOOR EEN WEEK EEN E-BIKE OF SPEED PEDELEC… GRATIS!

Een aantrekkelijke ‘Pak de fiets’- actie voor particulieren en werknemers. Lees meer op de website www.groningenbereikbaar.nl.

 

Gratis e-cargobike als proef

Probeer nu twee weken een elektrische cargobike. Gratis!

Voor ondernemers een mooi alternatief voor de auto of bestelbus: de e-cargobike. Probeer gratis twee weken een elektrische cargobike.

 

Park & Bike

Werkgevers anno 2020 bieden hun medewerkers support om modern te forensen. Huur een overdekte en afsluitbare Park & Bike-stalling op een P+R aan de rand van Groningen.


Subsidie voor Fiets van de Zaak

De regeling voor een fiets van de zaak maakt het mogelijk om een (elektrische) fiets of een speed-pedelec te gebruiken voor woon-werkverkeer. Het kan net dat extra zetje zijn voor medewerkers om duurzamer te reizen? Lees meer op de website van de Rijksoverheid.

 

Alles over lopende acties en meer leest u op www.groningenbereikbaar.nl.