Logo Groningen Werkt Slim

HORECALABEL 'GROEN GENIETEN'

Foto: Stella Dekker

De horeca verduurzamen

Met het nieuwe horecalabel ‘Groen Genieten’ weten uw gasten, leveranciers en medewerkers dat u de groene kansen heeft aangegrepen om het horecapand inclusief installaties duurzaam en dus toekomstbestendig te maken. Ook kan het u geld besparen. Dit is dus hét moment om stappen te zetten richting een duurzame onderneming.

Laat het zien!
Het horecalabel ‘Groen Genieten’ is een nieuw label en wordt uitgegeven door dit platform, Groningen Werkt Slim. Horecaondernemers ontvangen na het uitvoeren van verduurzamingsacties dit duurzaamheidslabel inclusief een pakket promotiemiddelen en een vermelding in de Duurzame Stadsgids van Groener Groningen.

Kosteloos advies om u te helpen
Onze adviseurs helpen u kosteloos met advies om uw horecaonderneming te verduurzamen. In de folder Groen Genieten (pdf 2,8MB) leest u de voorwaarden waar het pand en de installaties aan moeten voldoen. Deze voorwaarden zijn gekoppeld aan de Erkende Maatregelen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Daarnaast helpen we u ook met het vinden van de juiste subsidies.

Dit is de Duurzame Stadsgids van Groener Groningen. Op deze kaart staan alle horecazaken met een Groen Genieten-label.