Logo Groningen Werkt Slim

WARMTESCAN

Hittestress? Blijf koel, werk slim!

Langzaam maar zeker lopen de temperaturen weer op. Wist je dat er minder gewerkt wordt en werknemers vaker uitvallen wanneer het heel warm is op kantoor? Gelukkig is er wat aan de warmte te doen.


Gratis en vrijblijvende warmtescan

Onze adviseur komt langs wanneer het jou uitkomt. Met een infraroodcamera laten we zien hoe goed een bedrijfspand of gebouw beschermd is tegen hitte en welke maatregelen er mogelijk zijn in de strijd tegen hittestress. Het advies is gratis.

Oplopende temperaturen

In de zomer lopen de temperaturen op, en dat betekent hete kantoren, gebouwen en werkplekken. En het zal gezien de klimaatverandering vaker warmer worden. De hoogste tijd dus voor een meting door onze adviseur. Dit kost niets en is geheel vrijblijvend.

Nadelen hittestress
Hittestress is niet goed voor de motivatie en de productiviteit. Dit kan een negatief effect hebben op de continuïteit van een bedrijf. Denk aan tropenroosters, uitval door warmte en klachten als hoofdpijn bij je medewerkers. 


Isoleren

Airco’s en ventilatoren zijn behoorlijke energievreters. Al helemaal als het pand niet goed geïsoleerd is. Door te investeren in slimme maatregelen, kun je flink besparen op je energierekening.


Witte daken

Een van de mogelijkheden tegen hittestress is een wit dak. Een wit dak reflecteert veel meer zonlicht waardoor het dak, en daarmee het bedrijfspand, een stuk minder warm wordt. Lees hier meer over de voordelen van een wit dak en de bijbehorende subsidiemogelijkheid.


Groene daken

Een andere mogelijkheid is het laten aanleggen van een groen dak, liefst in combinatie met zonnepanelen. Naast dat een groen dak hittestress tegengaat, slaat een groen dak ook nog water op.


Ook een gratis warmtescan van jouw bedrijfspand?

Neem dan nu contact op met een van onze adviseurs via de contactpagina.