Logo Groningen Werkt Slim

DOE MEE MET DEZE ENERGIEPROJECTEN

Energieprojecten | Groningen Werkt Slim

DE  SLIMME CO2-THERMOMETER 

Hoe kunt u snel energie besparen of de CO2-uitstoot compenseren? Begin met inzicht in de CO2-uitstoot van uw bedrijf of organisatie. De Slimme CO2-thermometer berekent dit online en het kost u niets. Meten = weten. Vanaf daar kunt u verder met het maken van duurzame keuzes.  Bekijk hier het filmpje of vul direct deze slimme tool in.

DE WARMTEMETER

Sneller inzicht in de energielekken van uw pand en de mogelijkheden om dit te verbeteren krijgt u niet: met onze warmtemeter ziet u de lekken direct. Het betreft hier een speciale camera waarmee via infraroodlicht de lekken zichtbaar worden. Zo kunt u bijvoorbeeld direct met isoleren aan de slag, wat u veel stroomverbruik en  vele euro's zal besparen. Onze adviseur komt kostenloos bij u langs.

PROJECT 'VERZILVER UW DAK'

Dit project, geïnitieerd door de provincie, biedt ondernemers de kans om met de SDE++-subsidieregeling zonnepanelen op bedrijfsdaken te laten installeren. Vraag eerst de gratis dakscan aan. Zo komt u snel verder. Er wordt o.a. samengewerkt met de regionale leverancier Energie van Ons en bureau Over Morgen. 

CAMPAGNE 'Wij zijn OPEN maar de deur is DICHT' 

Heeft uw zaak het inmiddels beroemde bordje al aan de deur hangen? Want de deur kan prima dicht om energie en natuurlijk vele euro's te besparen. En het is binnen comfortabeler, zowel in de zomer (airco) als in de winter (CV). Vraag ook een gratis bordje aan en laat uw klant zien dat u een duurzame ondernemer bent (onderzoek heeft bewezen dat het bordje geen negatief effect op het aantal klanten heeft).

PRIMEUR - PROJECT
PARK THE SUN  

Een echte primeur - voor publieke en private parkeerterreinen in de gemeente Groningen is nu een online tool ontwikkeld die in een oogopslag laat zien welke terreinen geschikt zijn voor 'parkeren onder de zon' oftewel parkeren onder een dak belegd met zonnepanelen. Een geweldig slimme combinatie om groene energie op te wekken. In deze tool ziet men ook o.a. de terugverdientijd en de op te wekken energie. Bekijk het snel!

BEPERK UW CO2-UITSTOOT EN BESPAAR GELD

SCAN EN ONTDEK UW ENERGIELEKKEN

INVESTEER IN ZONNEPANELEN MET SUBSIDIE

GASTVRIJ MET GESLOTEN DEUREN

PARK THE SUN - COMBINEER ZONNE-ENERGIE MET PARKEREN 

FINANCIERING ENERGIEPROJECTEN

Voor investeringen in duurzame energie kunt u financiering en subsidies krijgen. Ook het Fonds Nieuwe Doen biedt mogelijkheden.

FINANCIERING WAAR U ENERGIE VAN KRIJGT