Logo Groningen Werkt Slim

NIEUWS & INSPIRATIE

Duurzaam nieuws & tips voor ondernemers


FILMPJE: ONDERNEMERS AAN HET WOORD

Ondernemers delen graag hun verhaal. Want samen kom je verder.

Beluister hun verhalen in het Groningen Werkt Slim-filmpje!  

NIEUW PLATFORM 
'DUURZAAM GRONINGEN'

In juni is door de gemeente Groningen een nieuw platform voor en door inwoners geintroduceerd met de naam 'Duurzaam Groningen'. Hier begint alles rondom samen duurzamer leven, op een praktische en inspirerende wijze gepresenteerd. Mogelijk interessant voor uw medewerkers? Groningen Werkt Slim is partner van dit mooie platform.  

DUURZAAM BOUWEN: HOE PAK JE DAT AAN? 

Duurzaam renoveren is 1 ding, duurzaam bouwen vraagt soms wat anders  Bent u al bekend met informatie over dit thema? U vindt o.a. op www.duurzaamgebouwd.nl een schat aan informatie. Ook op deze website van de Rijksoverheid vindt u veel informatie. Uiteraard zijn wij er ook voor u voor advies of doorverwijzing.

Warm aanbevolen websites

Ondernemersnieuws

EVENEMENTEN 2022

energietransitie

Donderdag 9 februari 2023:
bedrijfsbezoek en uitreiking Doeboek Circulair Ondernemen 

Voor ondernemers met belangstelling voor circulair ondernemen organiseert Groningen Werkt Slim een bedrijfsbezoek over dit thema. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook het 1e exemplaar van het Groningen Werkt Slim - Doeboek Circulair Ondernemen uitgereikt aan de wethouder Circulaire Economie van de gemeente Groningen, Kirsten de Wrede. Ook de geinterviewde ondernemers uit het boek zijn aanwezig. Houd de site in de gaten voor meer informatie en meld u aan voor de nieuwsbrief voor meer informatie en aanmelden.  Week van de Circulaire economie

In de week van 6 - 11 februari 2023 vinden er landelijk diverse events en activiteiten plaats op het gebied van circulaire economie: 

https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/Het hele jaar door:

Kennisevents over energie


The New Energy Coalition organiseert regelmatig (online) events over nieuwe energie waaronder waterstof. 
Bekijk hier de agenda en doe mee!

Meld nu uw nieuwsbericht aan

Weet u een onmisbare site of nieuwsbrief die ondernemers echt moeten lezen? Stuur dan uw tip per e-mail: info@groningenwerktslim.com