Logo Groningen Werkt Slim
Logo Groningen Werkt Slim

Het Koploperproject Groningen helpt mkb’ers en gemeenten duurzamer werken


Het Koploperproject biedt mkb-bedrijven en andere organisaties de kans om effectief en doelgericht duurzaam te ondernemen.


Samen met andere vooruitstrevende bedrijven gaat u gedurende een klein jaar samen aan de slag om uw organisatie toekomstbestendiger te maken. De grondige en brede doorlichting met de DuOn-scan en de Milieubarometer levert een schat aan informatie op en een vernieuwende kijk op uw organisatie, product- en dienstverlening en de omgeving. Op basis van de uitkomsten stelt u een praktische duurzaamheidsagenda op en u leert om effectiever te communiceren over MVO.

 

Koplopers vinden de investering in dit project meer dan waard. De dynamiek die tijdens het project ontstaat tussen u en uw gelijkgestemde partners werkt verrijkend. Aan het einde van de rit bent u gemotiveerd om elkaar te blijven zien en te stimuleren.


Het Koploperproject wordt ondersteund door Groninger gemeenten en de provincie Groningen, omdat ze het belangrijk vinden om de regionale economie en werkgelegenheid duurzaam te versterken. De provincie heeft het Koploperproject bovendien geaccrediteerd als een van de erkende projecten waaraan Groninger ondernemers met subsidie kunnen deelnemen. Daardoor kunnen de meeste bedrijven en organisaties meedoen voor de helft van de normale kosten.


Het Koploperteam wordt in de provincie Groningen uitgevoerd door het Koploperteam Groningen, bestaande uit Ada Kruiter (CirculairActief), Jaap de Vries (DZyzzion) en Reina Boels (ReinAdvies).


Lees meer over Koplopersprojecten, deelnemen en het laatste nieuws over projecten in Groningen op www.koploperproject-groningen.nl


In begin 2020 is Koplopersproject Groningen Zuidoost gestart. Lees hier over dit project.


Koploperproject Groningen | duurzaam ondernemen voor MKB-ers
People Planet Profit | koploperproject Groningen | Groningen Werkt Slim

Copyright © 2020  |  All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren