Logo Groningen Werkt Slim
Logo Groningen Werkt Slim

DOE OOK MEE MET

DE 'DEUREN DICHT'-ACTIE

Al 450 winkels in de binnenstad houden nu hun deur dicht terwijl hun winkel geopend is. Doe ook mee, bespaar op energie en profiteer van blije klanten.


De actie

Bent u winkelier in Groningen? Bestel dan nu uw ‘Open/Dicht’-bordje. Op dit bordje staat aan de ene kant ‘Natuurlijk zijn wij OPEN. De deur is alleen dicht om energie te besparen’. Aan de andere kant staat ‘De deur is DICHT. Nu niet om energie te besparen maar omdat we gesloten zijn’. Hang dit bordje op de deur en laat aan het winkelend bezoek weten of de winkel geopend is waarbij de deur altijd dicht kan blijven. Zo bespaart u veel energie én weten klanten waar ze aan toe zijn.

Doe mee met de Deuren Dicht actie van de Groninger winkeliers
Ook Harbour Café doet mee aan de Deuren Dicht actie van de Groninger winkeliers | Groningen Werkt Slim

Waarom meedoen?

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat met een ‘dichte deur’ het energiegebruik van winkels met 35% tot 40% kan dalen. Dat is geen kleine energiebesparing! Daarnaast zorgt een dichte deur voor een prettiger werkklimaat voor medewerkers. In verschillende steden van het land hebben ze al vergelijkbare acties gehouden en hieruit blijkt ook dat dit niet ten koste gaat van de omzet. Een win-win situatie dus!


 

Doe ook mee


Bent u winkelier in Groningen? Doe dan ook mee en vraag nu het gratis actiepakket aan.

VOORDELEN

Bespaar tot 40% op energie

Vergroot uw klanttevredenheid

Toon uw groene hart voor de gemeente & provincie

Voor andere gemeenten


Bent u werkzaam voor een andere gemeente en wilt u ook een 'Deuren Dicht' - actie in uw gemeente starten? Dan helpen wij graag. Vul het interesseformulier in en we nemen contact met u op.


Copyright © 2020  |  All Rights Reserved

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren